Πανδημία COVID-19: Μέτρα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

el
Nέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” με θέμα: “Γυναικεία Ηγεσία στη νέα εποχή”

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας διοργανώθηκε από το “Κέντρο Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” (ΚΕ.ΜΕ.Φ.Ι) η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Γυναικεία Ηγεσία στη Νέα Εποχή».

Την εισαγωγική τοποθέτηση έκανε ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Επίτιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., κ. Προκόπιος Παυλόπουλος ενώ ακολούθησε η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Φ.Ι, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) κ. Σπυρίδων Ι. Φλογαΐτης, η Ευρωβουλευτής, δικηγόρος, κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Elena Salgado Mendez, πρώην αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Ισπανίας και η Καθηγήτρια στο University of Molise, Hilde Caroli Casavola.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, η κ. Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η κ. Μαριάννα Κάλμπαρη, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και η κ. Αθηνά Χατζηπέτρου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Α.Ε.