ESG Tracker by HDB: Δημιουργήστε δωρεάν αναφορά για την επιχείρησή σας

el
Nέα

Συνάντηση Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με τον Πρόεδρο του ΕΤΕΑΝ για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Συνάντηση με θέμα τις προοπτικές δημιουργίας ενός ειδικού ταμείου επιχειρηματικής ανάπτυξης, που θα στηρίζει μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα λαμβάνει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες της τοπικής οικονομίας, έγινε μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Γαλιάτσο.

Κοινή θέση και βούληση των δύο μερών είναι η συνέχιση της συνεργασίας, μέσω της οποίας θα προκύψει ένα σαφές πλαίσιο ενεργειών προς όφελος της διευκόλυνσης των αναγκών ρευστότητας των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Διαβάστε σχετικά:

http://www.enikonomia.gr/economy/161877,synantisi-katsifara-galiatsou-sto-epikentro-i-dimiourgia-tameiou-.html

http://patrastimes.gr/%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B5/